top of page

Surfschool s'-Gravenzande
 

Waves 'N Ripples is een plek waar iedereen zich welkom mag voelen. Het is onze visie om de wereld een beetje leuker te maken met elkaar en dat je aan het eind van de dag denkt, morgen weer!

Je kan bij ons Surfen, Bodyboarden, Slacklinen, lekker relaxen op een strandbedje en meer. Maar je kan ook gewoon een gitaartje pakken en lekker muziek maken rond het kampvuur. Een plek waar inspanning en ontspanning mooi samenkomen.

​​

Voorop staat plezier en veiligheid. De surflessen en strandactiviteiten worden gegeven door enthousiaste en ervaren (surf)leraren en juffen en we maken gebruik van veilig materiaal waardoor je niet snel bezeerd raakt.

Door in relatief kleine groepjes te werken met de surflessen is er goede aandacht voor alle surfers.

Voor teamuitjes zit je bij ons ook goed. We hebben verschillende toffe uitdagende zeskamp strandspellen en kunnen een mooi activiteitenprogramma voor bedrijven vormgeven en begeleiden. Gegarandeerd een feestje met MEGA veel plezier en avontuur.

 

Na het surfen kan je voor een drankje en hapje terecht bij Elements Beach.

AlohaStudio-20210602-0009.jpg

Hoe is de surfschool ontstaan?

De Golfsurfshool Waves ‘N Ripples is opgericht door Sjoerd van den Boogert.

Zijn interesse naar Boardsports begon al vroeg in 2002 toen hij 9 was. Eerst Skateboarden, kort daarna Snowboarden en later dan ook Golfsurfen.

Na het afronden van zijn SPH opleiding in 2017 is hij de golven achterna gaan reizen richting Bali, LA en verschillende spots in Centraal America. Steeds werd het duidelijker, hij wilde een eigen surfschool gaan starten.

Na zijn surfreis heeft hij nog een paar jaar met veel passie en plezier gewerkt in de jeugdzorg, waar hij ook surflessen gaf aan jongeren.

In 2020 heeft hij de keuze gemaakt om Waves 'N Ripples Surfschool te openen naast Elements Beach.

De plek waar iedereen welkom is, gelijk en waar je aan het einde van de dag denkt, morgen weer!

Ons Team

bottom of page