SURFLESSEN

Surflessen duren 1,5 uur inclusief theorie en praktijk. De instructeur kijkt naar het niveau van de surfer en past de les daar op aan. Op elke 6 surfers staan er minimaal één of twee instructeurs, waardoor er voor elke surfer goede aandacht is. De lessen zijn inclusief veilige surfplanken en warme wetsuits.


De theorie die je leert is heel belangrijk, maar je leert pas echt surfen door het te doen. Daarom zullen we zo snel mogelijk het water in gaan om te oefenen. Om de basis van surfen echt goed te leren hebben we een 3 daagse cursus. Er is een omkleedhok,  een douche en gratis lockers voor waardevolle spullen.

In de lessen behandelen we het volgende:
 

  • Surfmateriaal

  • Surfregels en veiligheid

  • Hoe ontstaan golven

  • Surf warming-up

  • Uitstrekken en staan

  • Golven lezen en peddelen

  • Down the line surfen

Na afloop kun je op het terras van Elements Beach lekker ontspannen onder het genot van een drankje en hapje.
 

duo_les.jpg

Surfles met ze 2,3 of ze 4en  

Altijd al willen leren surfen met je beste vrienden? (vriend, vriendin, zus, broer, pa, ma of wie dan ook) Boek dan samen een surfles. Versterk de band met elkaar door leuke herinneringen op te doen. Een dosis plezier gegarandeerd!

Ook te boeken als 3 daagse surfles. Na deze dagen zijn jullie helemaal klaar om veilig en zelfstandig te surfen overal ter wereld. Klaar voor jullie surftrips!

Aanrader!

 

Tijdens de surfles is net wat meer persoonlijke aandacht en gerichte feedback voor jullie dan in een grotere groepsles wat positief kan zijn voor jullie progressie. Maar het belangrijkste is plezier!

Werk je in de zorg of in het onderwijs? Dan krijg je 10% korting. 

Boek vandaag nog jullie surfles!

Voor meer info zie prijzenlijst.

App naar: 06-58820208

of mail: surfen@wavesnripples.nl

PRIVELES

In een privéles krijg je volle aandacht. Een les die we samen inplannen rondom de drukke dagelijkse zaken op een tijdstip wat voor jou fijn uitkomt. Je leert de basis van surfen sneller en je laad op in de zee. 

Ook last minute priveles is mogelijk maar stuur dan wel even een appie of email.

Voor meer info zie prijzenlijst.

App naar: 06-58820208

of mail: surfen@wavesnripples.nl

KIDS FEESTJE

Ben jij de jarige tussen 8 en 14 jaar en wil je echt een gaaf feestje geven? Kom dan lekker surfen met je maatjes. Papa’s en mama’s mogen gratis mee surfen. Als dat van de jarige ook mag. 
Inclusief: surfplank, wetsuit, instructeur en een grote dosis plezier. Een dag om niet te vergeten.

Het is mogelijk om een professionele video te laten maken met dronebeelden en een leuk surfmuziekje er onder om deze dag nooit meer te vergeten.

Voor meer info zie prijzenlijst.

App naar: 06-58820208

of mail: surfen@wavesnripples.nl

GROEPEN

Zoek je een gave plek om samen met een groep een super toffe dag te beleven op het strand? Super tof als bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, jaarlijks feest van sportvereniging of iets anders.


Tijdens groepsactiviteit gaan we golfsurfen en de les duurt ong 1,5 tot 2 uur. Gegarandeerd plezier en de kans is groot dat je er een nieuwe hobby bij hebt.

 

Voor of na de surfles kunnen jullie Volleyballen, Slacklinen of gewoon lekker chillen. Bij Elements Beach kunnen jullie wat drinken en eten halen.

Voor meer info zie prijzenlijst.

App naar: 06-58820208

of mail: surfen@wavesnripples.nl

IMG_7863.JPEG
IMG_7502.JPG
image_6483441.JPG
groepsles_surf.jpg

*Wanneer de surfcondities niet goed zijn, zal in overleg een andere dag gepland worden. De surfschool houdt de surfvoorspellingen scherp in de gaten en zal klant zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen als surfles niet door kan gaan.