SURFLESSEN

Surflessen duren 1,5 uur inclusief theorie en praktijk. De instructeur kijkt naar het niveau van de surfer en past de les daar op aan. Op elke 8 surfers staat er minimaal één instructeur, waardoor er voor elke surfer goede aandacht is. De lessen zijn inclusief veilige surfplanken en warme wetsuits.


De theorie die je leert is heel belangrijk, maar je leert pas echt surfen door het te doen. Daarom zullen we zo snel mogelijk het water in gaan om te oefenen. Om de basis van surfen echt goed te leren hebben we een 3 rittenkaart. Er zijn kleedkamers en koude douches en lockers voor waardevolle spullen.

In de lessen behandelen we het volgende:
 

  • Surfmateriaal

  • Surfregels en veiligheid

  • Hoe ontstaan golven

  • Surf warming-up

  • Uitstrekken en staan

  • Golven lezen en peddelen

  • Down the line surfen

Na afloop kun je op het terras van Elements Beach lekker ontspannen onder het genot van een drankje en hapje.
 

Duoles  Cadeautip!

Altijd al willen leren surfen en heb je een maatje (vriend, vriendin, zus, broer, pa, ma of wie dan ook) die dat ook wilt? Boek dan samen een duoles. Versterk de band met elkaar door leuke herinneringen op te doen. Een dosis plezier gegarandeerd!

 

Tijdens de duoles is net wat meer persoonlijke aandacht en gerichte feedback voor jullie dan in een groepsles wat positief kan zijn voor jullie progressie. Maar het belangrijkste is plezier!

Werk je in de zorg of in het onderwijs? Dan krijg je 10% korting. 

Boek vandaag nog je duoles of geef het cadeau!

App naar: 06-58820208

of mail: surfen@wavesnripples.nl

PRIVELES

In een privéles krijg je volle aandacht. Een les die we samen inplannen rondom de drukke dagelijkse zaken op een tijdstip wat voor jou fijn uitkomt. Je leert de basis van surfen sneller en je laad op in de zee. 

Ook last minute priveles is mogelijk maar stuur dan wel even een appie of email.

App naar: 06-58820208

of mail: surfen@wavesnripples.nl

KIDS FEESTJE

Ben jij de jarige tussen 8 en 14 jaar en wil je echt een gaaf feestje geven? Kom dan lekker surfen met je maatjes. Papa’s en mama’s mogen gratis mee surfen. Als dat van de jarige ook mag. 
Inclusief: surfplank, wetsuit, instructeur en een grote dosis plezier. Een dag om niet te vergeten.

Het is mogelijk om een professionele video te laten maken met dronebeelden en een leuk surfmuziekje er onder om deze dag nooit meer te vergeten.

App naar: 06-58820208

of mail: surfen@wavesnripples.nl

GROEPEN

Zoek je een gave plek om samen met een groep een super toffe dag te beleven op het strand? Super tof als bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, jaarlijks feest van sportvereniging of iets anders.


Tijdens groepsactiviteit gaan we golfsurfen en de les duurt ong 1,5 tot 2 uur. Gegarandeerd plezier en de kans is groot dat je er een nieuwe hobby bij hebt.

 

Voor of na de surfles kunnen jullie Volleyballen, Slacklinen of gewoon lekker chillen. Bij Elements Beach kunnen jullie wat drinken en eten halen.

Het is ook mogelijk om speciaal voor jullie een professionele video te laten maken met dronebeelden en een leuk surfmuziekje er onder om deze dag nooit meer te vergeten.

App naar: 06-58820208

of mail: surfen@wavesnripples.nl

*Wanneer de surfcondities niet goed zijn, zal in overleg een andere dag geplant worden. De surfschool houdt de surfvoorspellingen scherp in de gaten en zal klant zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen als surfles niet door kan gaan.

  • Instagram - Waves 'N Ripples
  • Facebook - Waves 'N Ripples
  • YouTube - Sjoerd van den Boogert

© 2020 by Waves 'N Ripples.