top of page

Surflessen duren +/- 1,5 uur inclusief theorie en praktijk. De instructeur kijkt naar het niveau van de surfer en past de les daar op aan. Op elke 6 surfers staat een instructeur, waardoor er voor elke surfer goede aandacht is. De lessen zijn inclusief veilige surfplanken en warme wetsuits. De surflessen zijn voor iedereen v.a. 7 tot 70 jaar. Minimale vereiste is zwemdiploma A, het liefst ook B. 


De theorie die je leert is heel belangrijk, maar je leert pas echt surfen door het te doen. Daarom zullen we zo snel mogelijk het water in gaan om te oefenen. Er is een omkleedhok,  een douche en gratis lockers voor waardevolle spullen.

Reguliere groep surfles  

Elke zaterdag om 10:00 en zondag 11:30

De groep surfles is voor alle levels van jong tot oud v.a. 13-80 jaar.

De lessen zijn super leerzaam, uitdagend, leuk maar vooral ook erg gezellig! 

Kom alleen of neem je vrienden mee. Maar vrienden maak je gegarandeerd!

* Heb je een rotterdampas? dan kan je die ook gebruiken.

In de maanden juli en aug betaal je slechts €22 per les. Normaal tarief is €35.

 

 

Eigen groep surfles 

v.a. 3 pers

Wil jij met je vrienden of familie een aparte groep surfles boeken? Dat kan natuurlijk ook.

De groep surfles is voor alle levels van jong tot oud v.a. 13-70 jaar.

De lessen zijn super leerzaam, uitdagend, leuk maar vooral ook erg gezellig! 

Na afloop kunnen jullie lekker eten en drinken bij onze buren Elements Beach en chillen met de voetjes in het zand.

Prive-les 

Heb jij liever surfles in je eentje of in een kleine groep, waarbij er meer aandacht en focus is voor jou? Kies dan voor een privé surfles.

 

 

 

Duo-les

Wil jij samen met je vriend/ vriendin/ collega of familielid leren golfsurfen? Dan is een duoles een mooie uitkomst. Samen wat leuks ondernemen en meer aandacht voor jullie tijdens de surfles. Ook heel leuk als cadeau natuurlijk.

 

 

 

Kidsclub 

Wanneer? elke zondag om 10:00  

Surflessen voor kinderen v.a. 7-12 jaar. Kom één keer meedoen en als je het super leuk vind hebben we een mooi 4 lessenpakket voor de kids, waarbij je profiteert van een mooie korting. Wij leren de kinderen de basis van golfsurfen op een leuke speelse en positieve manier. Naast golfsurfen gaan we ook weleens bodyboarden en andere leuke surfspellen doen. 100% plezier en een mooie plek om nieuwe maatjes te ontmoeten.

Voor wie: kinderen van 7-12 jaar met minimaal zwemdiploma A

Losse les kost €20

Een 4 lessenpakket kost €60

Surf feestje + cadeau

Is het tijd om de jarige in het zonnetje te zetten? Kies dan voor het leukste surf-feestje voor de jarige en zijn of haar maatjes. 

We gaan 1,5 golfsurfen en ze leren de eerste basis van surfen op een laagdrempelige en speelse manier. Als de golven te hoog zijn gaan we bodyboarden en als er geen golven zijn doen we andere leuke strandspelletjes zoals boogschieten en leuke waterpret-spelletjes. Mochten er toch ineens golven komen gaan we alsnog even de zee in met een surfplank.

De feestjes kunnen eigenlijk altijd doorgaan.

Voor wie: kinderen van 7-12 jaar met minimaal zwemdiploma A

€17,50 p.p.

 

 

 

 

 

 

 


 

Surflessen

bottom of page