top of page

Wij bieden surflessen aan voor kinderen, jeugdigen en volwassen. Onze hoogste prioritiet is veiligheid en kwaliteit. De lessen worden gegeven door ervaren en gecertificeerde surfinstructeurs en er staat altijd minimaal 1 instructeur op 6 deelnemers. Een surfles duurt 1,5 uur en wij maken gebruik van veilig en goed materiaal en houden de surf en weer voorspellingen nauwkeurig in de gaten om veiligheid te waarborgen.

De surfles is inclusief:

  • gebruik van surfplank en wetsuit

  • gebruik van opbergruimte 

  • gebruik van buitendouche

  • 1 instructeur op maximaal 6 deelnemers

  • surfyoga warming-up

Minimale vereiste om deel te nemen aan de surfles:

  • zwemdiploma A (voor volwassenen minimaal 50 m kunnen zwemmen

  • goede basisconditie

  • betaald voorafgaand aan de les

  • een verklaring van deelname getekend op locatie en ook onze waiver

Wanneer u last heeft van hartkwalen, epilepsie, zwanger bent, nek en rugklachten ervaart of iets anders wat voor gezondheidsrisico's zorgt, raden wij het af om surfles te nemen.

Bij twijfel kunt contact met ons opnemen.

Reguliere groep surfles 

zaterdag om 10:00 en zondag 11:45

De groep surfles is voor beginnende surfers v.a. 14 jaar en ouder.

De lessen zijn leerzaam en uitdagend. Elk weekeind hebben wij vaste lessen.

Wil je een keer meedoen? Schrijf je dan in!

Stel eigen groep surfles samen (v.a. 3 tot 10 pers)

Wil jij met je eigen vrienden of familie een groep surfles boeken? Dat kan natuurlijk ook. De lessen zijn super leerzaam, uitdagend, leuk maar vooral ook erg gezellig! Wil je boeken voor meer dan 10 personen? Stuur ons dan een bericht via ons contact formulier.

Priveles 1-3 pers.

Heb jij liever prive surfles in een rustige setting? Dan is deze les meer wat je zoekt. Tijdens deze les is er meer aandacht en focus voor jou of jullie surfontwikkeling. Ook leuk als cadeau natuurlijk.

Surf feestje (v.a. 5 kids)

Is het tijd om de jarige in het zonnetje te zetten? Kies dan voor het leukste surf-feestje voor de jarige en zijn of haar maatjes. Inclusief cadeau!

We gaan 1,5 uur golfsurfen en ze leren de eerste basis van surfen op een laagdrempelige en speelse manier. Als de golven te hoog zijn gaan we bodyboarden en als er geen golven zijn doen we andere leuke strandspelletjes zoals boogschieten en leuke waterpret-spelletjes. Mochten er toch ineens golven komen gaan we alsnog even de zee in met een surfplank.

De feestjes kunnen eigenlijk altijd doorgaan.

Voor wie: kinderen van 7-14 jaar met minimaal zwemdiploma A

€20 p.p.

Surflessen

bottom of page