top of page

Teamuitje vieren

Zoek je een leuke activiteit voor een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, een schoolreisje, een verjaardag of iets anders dan zit je bij ons goed!

Het is als groep mogelijk om uit verschillende strandactiviteiten te kiezen samen, waaronder:

1. Golfsurfen

Zijn jullie sportief en houden jullie van een mooie coole uitdaging in zee? Dan is surfles met de groep wat je zoekt. Adrenaline levels omhoog, borst vooruit en golven pakken onder begeleiding van ervaren en enthousiaste surfinstructeurs. Heb je nog nooit gesurft? Geen probleem, wij leren je de basisbeginselen en zorgen dat jij die golf leert surfen en samen gaan wij op zoek naar die ene partywave!

 

De surflessen duren +/- 1,5 uur inclusief theorie en praktijk. De instructeur kijkt naar het niveau van de surfer en past de les daar op aan. Op elke 6 surfers staat een instructeur, waardoor er voor elke surfer goede aandacht is. De lessen zijn inclusief veilige surfplanken en warme wetsuits. 

U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken en dan maken wij een op maat gemaakte vrijblijvende offerte voor u op.

 

2. Fun-battle games

Deze Fun-battle is echt heel leuk. We gaan verschillende teamspellen doen zoals: team-ski lopen, balkenbrug, brandweermannen, reuze kaartenstapel, boogschieten of een lekker potje volleybal om er maar een paar te benoemen.

 

Deze activiteit is toegankelijk voor alle bijna leeftijden en de spellen zijn uitdagend, lollig, avontuurlijk en toch ook een beetje competitief. De activiteit wordt begeleidt door de leukste en enthousiaste begeleiders en kan gespeeld worden voor 1,5 of voor 2 uur. Plezier en een feestje gegarandeerd

Het is mogelijk om surfles en FUN-battle activiteiten te combineren en in overleg tussen de activiteiten door te lunchen of na afloop lekker te eten en borrelen bij Elements Beach. En na afloop lekker rond het vuur te kijken naar de ondergaande zon. Mail of bel voor meer informatie en voor een vrijblijvende offerte.

Mogelijk vanaf 10-100 personen.

U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken en dan maken wij een op maat gemaakte vrijblijvende offerte voor u op.

Mogelijk v.a. 10-100 personen.

3. Beach-quiz

Zijn jullie op zoek naar een minder fysieke activiteit, maar wel één die minstens net zo leuk is? Dan hebben wij de Beach-quiz. We spelen verschillende spelrondes zoals: muziek, waar of niet waar, 60 seconds, van alles en nog wat en raad de plaat. De algemene kennis en teambuilding op de proef worden gesteld.

 

Dit is een interactieve beach-quiz, waar er maar een team de beste kan zijn! Deze quiz kenmerkt zich in een positief strandjasje.

Doelgroep: Iedereen v.a. 20 jaar.

U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken en dan maken wij een op maat gemaakte vrijblijvende offerte voor u op.

 

Mogelijk vanaf 5-20 pers.

Surfende man, Sjoerd van den Boogert surft op de Noordzee
Mensen op strand voor surfles bij Waves 'N Ripples in 's-Gravenzande
bottom of page