top of page

Surfschool

Over onze surfschool

Droom jij ervan om te leren surfen? Bij onze surfschool kan dat! Wij geven lessen aan allerlei verschillende leeftijden, en voor alle niveaus. Als je nog nooit op een surfplank hebt gestaan kun je bij ons komen ervaren hoe dat is, en de beginselen onder de knie krijgen. Daarna ga je natuurlijk de zee in, de Noordzee welteverstaan. Met veel geduld leggen we je uit hoe je je plank onder controle houdt, en hoe je inspeelt op de verschillende soorten golven. Bij onze surfschool staat het maken van plezier op de eerste plek. We vinden het erg belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en we samen de wereld een beetje leuker maken. Het is echt de bedoeling dat je je aan het einde van de surfles zo voldaan en blij voelt dat je het liefst de volgende dag weer terugkomt!

IMG-0235_edited.jpg

Surfschool voor jong en oud.

Al vanaf het moment dat kinderen hun zwemdiploma A halen kunnen ze bij onze surfschool terecht. We verzorgen namelijk lessen voor zowel kids, jongeren en volwassenen. Ook kan je kiezen voor een combi surfles. Dat is een surfles met nog een andere toffe buiten activiteit. Daarnaast organiseren we geregeld gezellige avonden met live muziek en een groot kampvuur, waarbij iedereen welkom is. We staan wat dat betreft voor gelijkheid, en runnen onze surfschool met veel liefde en persoonlijke aandacht.

Diverse vormen van surfles

Bij onze surfschool kun je op verschillende manieren lessen volgen. De standaard surflessen staan natuurlijk centraal. Deze geven we iedere dag, waarbij we constant kijken naar de beste tijd, oftewel wanneer de golven op hun best zijn. Naast de losse surflessen kun je bij ons ook komen surfen met school, bijvoorbeeld als vervanging voor de gymles of als een origineel schooluitje. Vind je het gaaf om te leren surfen maar doe je dat liever niet in een groep, of wil je het samen met je partner of vrienden doen? Dan kun je bij ons ook priveles of duoles krijgen. Deze plannen we in op een moment dat het jou/jullie uitkomt.

 

We kunnen lessen inplannen, maar je kunt in veel gevallen ook last-minute een les volgen. Dit is afhankelijk van hoe de golven op dat moment zijn (daar zijn we helaas altijd van afhankelijk). Neem bij interesse even contact op via surfen@wavesnripples.nl of whatsapp 06-58820208. Om wat voor type les het ook gaat, we vertellen je graag alles over de mogelijkheden en plannen hem zo snel mogelijk in.

bottom of page