Surfles

Surfles voor jong en oud, op elk niveau

Zou je graag bij een goede school surfles willen volgen? Bij ons kun je terecht voor lessen op alle niveaus, dus zowel als je nog geen enkele ervaring hebt als wanneer je zelfs de hoogste golven wilt bedwingen. Je kunt bij ons leren surfen in groepsverband, maar ook een priveles of duoles boeken. Het is maar net wat je zelf het fijnst vindt en hoeveel persoonlijke aandacht je wilt voor jouw leerproces. De groepslessen zijn overigens wel ontzettend gezellig, net als onze kampvuuravonden met live muziek. Deze organiseren we bij lekker weer geregeld, waarbij we getalenteerde singer-songwriters de muziek laten verzorgen. Wil je komen optreden? Dat kan! Neem zeker even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We vertellen je natuurlijk ook graag alles over de opties met betrekking tot surfles.

LAWI8877.JPG

Samen met je klasgenootjes surfles volgen

Bij onze surfschool is het tevens mogelijk om samen met je klasgenootjes surfles te volgen. Wij bieden namelijk lessen speciaal voor scholen, bijvoorbeeld in de plaats van de wekelijkse gymles of als een origineel uitje. Voor kinderen zijn dit ervaringen om nooit meer te vergeten. Leren surfen op jonge leeftijd is niet alleen super gaaf, maar ook iets om nooit te vergeten.

 

Ook geven we surfles aan (groepen) jongeren die op dagelijkse basis allerlei uitdagingen tegenkomen in het leven. Dit kunnen uitdagingen in zichzelf zijn, maar ook in de wereld om hen heen. De een kan daar makkelijker mee dealen dan de ander. Wij zijn er graag met een surfles met extra aandacht, waardoor deze jongeren even hun gedachten kunnen verzetten. Op deze manier kunnen ze effectief hun energie kwijt, en kweken ze tegelijkertijd meer zelfvertrouwen. Tijdens de surfles verleggen ze bovendien hun focus, en leven ze heel erg in het moment.

Het uitgangspunt van onze surfschool

Als je bij Waves ’n Ripples surfles komt volgen dan krijg je altijd lessen van onze oprichter Sjoerd van den Boogert. Sjoerd legt graag de aandacht op het vergroten van een positief zelfbeeld, en het leren surfen op je eigen tempo. Met zijn SPH achtergrond is hij in staat om ieder mens een positieve leerervaring te bieden. Daarbij probeert hij iedereen te zien voor wie hij/zij is en te focussen op diens persoonlijke leerdoelen. Dit vergroot het plezier voor elke leerling, jong en oud, en maakt dat iedereen zich bij onze surfschool helemaal thuis voelt. Spreekt deze aanpak je aan maar wil je (nog) niet die surfplank op? Kom dan bij ons leren suppen of slacklinen, minstens net zo leuk!