00bdcbd6-d386-4544-8423-5285ca54de23_edi

Surfles met  extra aandacht

Surfles met extra aandacht

Heb jij altijd al eens willen leren golfsurfen, maar vind je de drempel te groot en vind je het niet prettig in grote groepen? Je bent de enige niet! Deze privé surfles met extra aandacht is voor iedereen die daar behoefte aan heeft en fijner leert en presteert in een kleinere setting. Een setting waar extra aandacht en focus is voor jou om te leren surfen op je eigen tempo.

Deze les duurt 1,5 uur en is inclusief surfmateriaal, gebruik van douche en gratis lockers.

 

Prijs:

€70 per les.

3 lessen voor €190.

Aanmelden? Mail naar surfen@wavesnripples.nl of App: 06-58820208

Surfles met een beperking:

Iedereen moet op zijn manier leren omgaan met uitdagingen in zichzelf en in de wereld om zich heen. Daar is niemand uniek in maar voor de een is dit wel net wat minder makkelijk dan voor de ander. En juist voor die kinderen/ (jong)volwassenen bij wie het net allemaal wat meer moeite kost, bieden wij surfles aan waar de volle positieve aandacht op hen is gericht en op de mogelijkheden die het leven zich aanbied. De surfles is gericht op het vergroten van het zelfvertrouwen, eigen waarde en opdoen van positieve leerervaringen. Dat gebeurt niet perse door heel veel te praten maar door gewoon lekker te doen en op je eigen tempo te leren surfen op de golven. Dan komen de woorden vanzelf, of niet en dan is het ook goed.

Surflessen worden door Sjoerd van den Boogert gegeven. Hij heeft een SPH achtergrond en voor hij de surfschool begon was hij werkzaam in jeugdzorg met kinderen en (jong) volwassenen.

Sjoerd is een mensen mens die iedereen probeert te zien voor wie hij/zij is of wilt zijn.

De aandacht ligt op:

-Plezier maken in zee en even los van dagelijkse sleur

-Het vergoten van een positief zelfbeeld

-leren surfen op je eigen tempo

Zoek je als ouder voor je kind of als begeleider voor je cliënt een toffe activiteit om het zelfvertrouwen een flinke boost te geven? om een flinke dosis plezier te beleven, waarbij je kiest voor je eigen geluk? Neem dan contact op via het contactformulier. En kom samen een les volgen en het zelf ervaren.

 

Prijs:

€70 privéles         1,5 uur

€50 duoles p.p.    1,5 uur

Tijd:   

De surfles wordt altijd in overleg gepland op een dag en tijd die

voor allen goed uitkomt.

  

Aanmelden? Mail naar surfen@wavesnripples.nl of App: 06-58820208