Leren surfen

Leren surfen met veel persoonlijke aandacht

Bij Waves ’n Ripples kun je leren surfen met veel persoonlijke aandacht. Onze oprichter Sjoerd van den Boogert heeft een achtergrond in de SPH, en is in staat iedereen een prettige leerervaring te bieden. Leren surfen gaat bij ons niet alleen over het aanleren van de technieken, maar ook over het maken van plezier. Surfles volgen kan bij ons bovendien op elk niveau. Of je nu nog nooit op een surfplank hebt gestaan, of als  je zelf al wat mooie golven kan surfen. Bij ons ben je aan het juiste adres! Bovendien zit er natuurlijk geen leeftijdsgrens verbonden aan onze lessen. Al vanaf dat kinderen hun zwemdiploma A hebben kunnen ze bij ons surfles volgen, en zolang je gezond en fit bent kan dat tot op elke leeftijd. Onze surfschool is door de persoonlijke aandacht een plek waar iedereen zich thuis voelt.

LAWI8877.JPG

Leren surfen zoals jij graag wilt

Je kunt bij Waves ’n Ripples op verschillende manieren leren surfen. Je kunt je bijvoorbeeld inschrijven voor groepslessen, maar ook een priveles of duoles volgen. Bij privélessen is er uiteraard wat meer aandacht voor jouw persoonlijke leerproces, maar ook in groepslessen kom je uiteraard niks tekort. En wist je dat je bij ons ook kunt leren suppen of slacklinen? Ook bij deze twee gaat het net als bij leren surfen erg om het vinden van balans, wat bij de ene wat moeilijker is dan de ander. Oefening baart kunst, en dus zul je zien dat je de technieken sneller onder de knie hebt dan je dacht, wat voor soort les je ook besluit te gaan volgen.

Surfschool met de focus op plezier

Bij Waves ’n Ripples vinden we het heel erg belangrijk dat je plezier hebt en dat iedereen er mag zijn zoals hij/zij is. Of je nu als volwassene een les komt volgen, als kind samen met je klasgenootjes, of als jongere om je grenzen te verleggen, wij zijn er voor iedereen. Leren surfen is een hele leuke manier om je gedachten te verzetten en even de focus van je normale, dagelijkse leven af te halen. Daarom geven we ook surfles aan jongeren die op dat gebied met uitdagingen te maken hebben. Door de achtergrond in de SPH is onze surfleraar perfect in staat om jou zowel op fysiek als mentaal vlak te ondersteunen en je te helpen groeien. Heb je interesse in het leren surfen, suppen of slacklinen bij onze gezellige surfschool? Meld je dan snel aan via de contactgegevens op deze website, dan zien we je binnenkort!